Gulvvarme - den smarte løsning

Bedre Bad - Bedre Energi Næstved er din profesionelle gulvvarmeinstallatør på hele Sjælland. Du kan her på siden finde den nødvendige information. Hvis det mod forventning alligevel ikke skulle være tilfældet, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Det gælder både for tvivlsspørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Bedre Bad Næstved er altid imødekommende, og står altid klar til at hjælpe dig. 

Gulvvarme er ikke en dyr opvarmningsform

Vil du have ekstra komfort i boligens rum, så kan du med fordel vælge gulvvarme. Mange har gennem tiden ment, at det var dyrt at varme boligen op med gulvvarme, men det er ikke korrekt. Årsagen kan du finde nedenunder, hvor den primære årsag er valg af gulvvarme temperatur. 

Bedre varmefordeling – og derfor lavere temperatur

Med gulvvarme vil du opleve, at varmen fordeles langt bedre i det enkelte rum end ved brug af den traditionelle radiator. Samtidig er det sådan, at når et rum med gulvvarme – modsat en radiator – varmes op nedefra, så kan temperaturen faktisk sættes et stykke ned.

Der findes mange forskellige myter og sandheder omkring gulvvarme temperatur. Derfor har vi afklaret sandhederne en gang for alle. 

Fact: Et rum med gulvvarme, hvor temperaturen er sat til 20 grader, føles faktisk som et rum, hvor temperaturen er 22 grader. Man kan altså køre med lavere temperatur på gulvvarmen end i radiatoren. Derved har du mulighed for bedre udnyttelse af dine ressourcer. Det betyder, at du kan spare penge på din varmeregning. Vores pointe er altså, at du kan spare penge ved at sætte en lavere gulvvarme temperatur. 

Du skal altså se gulvvarme som en investering, hvor du samtidig har mulighed for spare penge i det lange løb. 

Stor frihed til indretning - skip radiatorerne

Har du gulvvarme, slipper du for radiatorer. Som bekendt optager de plads og kan være en hindring for ideel indretning. Gulvvarme giver dig altså større indretningsfrihed, og du slipper for synet af de gammeldags radiatorer. Ønsker du en effektiv og usynlig varmekilde, så er gulvvarme dit oplagte valg. Gulvvarme kan tilpasse og integreres i de fleste hjem, og er selvfølgelig oplagt ved renoverings- eller nybygs projekter. 

Gulvarme til alle typer varmekilder

Et gulvvarmesystem kan tilsluttes forskellige typer varmekilder, - eksempelvis oliefyr, naturgasfyr og fastbrændselsfyr.

Tilsluttes systemet et jordvarmeanlæg eller en varmepumpe, så får man en særdeles miljøvenlig og meget økonomisk løsning. Miljøet vil sætte pris på en gulvvarme temperatur 

Gulvvarme over det hele

Emil Hansen & Søn installerer gulvvarme over hele Sjælland – herunder i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

Lad Bedre Bad Næstved være din professionelle VVS-installatør til installering af gulvvarme i din bolig. Selvom vi udføre vores opgaver hurtigt og effektivt, så går vi ikke ned på kvaliteten af vores arbejde. Årsagen heraf skal findes ved, at vi sætter høje krav til os selv, som sikrer, at kundetilfredsheden bliver i top.

Bliv klogere på:

Læs mere om energiløsninger: