Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Gratis Badtjek

God start på et nyt badeværelse

Hos Emil Hansen & Søn A/S – Bedre Bad i Næstved, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Endelig, tager vi en snak om dine ønsker og behov. Dette mener vi er den bedste start på et nyt badeværelse. Vi tager højde for dine ideer, og kommer med vores forslag til forbedringer – og sammen skaber vi dit nye drømmebadeværelse.

Ønsker du efter det gratis badtjek, at få et tilbud på dit nye drømmebadeværelse, så giver vi selvfølgelig et godt tilbud til dig. Start drømmen og bestilt et gratis badtjek herunder:

Book et Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

   

  Se på youtube videoen, hvad Didde og Jakob fik ud af et Badtjek.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.