Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Køb Badeværelsesmøbler og blandingsbatterier på webshoppen

Små detajler kan betyde en verden til forskel

Selv med mindre udskiftninger på dit badeværelse kan du gøre det mere tidssvarende og mere komfortabelt. Udskift eksempelvis det gamle blandingsbatteri og få komforten på badeværelset op igen. Med et blandingsbatteri i den rette kaliber sørger du for at det varme vand kommer hurtigere ud af armaturerne. Derved sparer du faktisk både tid og penge på vandregningen.

Blandingsbatteriet sørger for at det varme vand kommer hurtigere til dig og derved løber der ikke så meget spildvand igennem inden. Køb et blandingsbatteri og spar penge og tid. Kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi i Næstved og få et besøg i kalenderen. Så sørger vi for at få nedbragt tidsforbruget og vandregningen.

Udforsk badeværelsesmøbler og blandingsbatterier i vores webshop.

Vi har mange års erfaring med udvidelse, renovering og ombygning af badeværelser. Vi har også erfaring i indretning af badeværelset og hvilke møbler der vil passe godt ind. Hos Emil Hansen & Søn er vi nemlig bevidste om, at der sjældent er to af vores kunder, som har de samme præferencer og behov. Derfor er vi altid innovative, og kan opstille flere forskellige smarte og funktionelle løsninger til dig. Vores generelle erfaring er faktisk, at det oftest blot kræver mindre investeringer, for at øge komforten tilsvarende markant.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Vi kan altid præsentere dig for et stort udvalg af

  • Blandingsbatteri til vandhanen
  • Blandingsbatteri til bruseren
  • Badeværelsesmøbler – både til store og små badeværelser

Der findes utallige forskellige armaturer/vandhaner og badeværelsesmøbler på markedet. Det kan oftest være svært at danne sig det fulde overblik over de mange fordele og ulemper, som er tilknyttet til hver enkelt produkt. Derfor kan du med fordel tage fat i Bedre Bad – Bedre Energi i Næstved. Vi står altid klar til at præsentere dig for et bredt udvalg af forskellige armaturer/vandhaner og badeværelsesmøbler.

Vi kan efter mange års erfaring med sikkerhed konkludere, at ingen af vores kunder har de samme præferencer og behov. Det kræver derfor overblik over de mange forskellige badeværelsesløsninger, som er tilgængelige for dig. Du kan derfor med fordel bestille et gratis og uforpligtende badtjek. Det kan give dig et klart overblik over de mange moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet. Du kan læse mere om vores gratis og uforpligtende badtjek her samt høre mere om vores anbefalinger omkring badeværelsesindretning.

Kontakt os og hør mere

Går du efter design eller funktionalitet – eller begge dele? Vi kan præsentere dig for den produktløsning, som præcist dækker dine ønsker og behov.

Her leverer vi løsningen

Vi leverer blandingsbatterier og badeværelsesmøbler til projekter over hele Sjælland – herunder i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.
Lad Emil Nielsen & Søn være din professionelle samarbejdspartner til dit næste VVS-projekt. Vores kerneværdier er engagement og kvalitet. Vi løser opgaven til den aftalte tid og kvalitet. Den måde sikrer vi, at kundetilfredsheden forbliver i top.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.