Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Spar penge med naturgas

Skal du have nyt naturgasfyr?

Lad os give dig et godt tilbud på udskiftning af din gamle olie eller gaskedel til et moderne naturgasanlæg. Der er penge at spare med en ny energi-rigtig gaskedel.

Hvad er naturgas? Naturgas er døde organismer, som har ligget i afgrunden i mange millioner af år. Det kan være planter og dyr, som gennem mange år har gennemgået en proces, som har omdannet organismerne til brændbar gas. Den gas kaldes naturgas, og kan bruges til at opvarme hjem og boliger. Det er primært metangas, som kommer op fra undergrunden og gassen udvindes typisk i Nordsøen. Det er den gas som danskerne forbruger. Naturgas er en billig varmekilde, og derfor er den også rigtig populær hos danskerne. Bedre Bad Næstved har stor erfaring med naturgas, og du kan til enhver tid kontakte os for et uforpligtende tilbud på omskiftning til naturgas anlæg eller renovering af samme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Vi fører kvalitetsmærkerne

Vi fører mange af de anerkendte kvalitets produkter på markedet.

Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud.

Vi tilbyder også service

Hos Bedre Bad Næstved foretager vi også service på dit gamle og nye gasfyr. Servicering og vedligeholdelse er vigtig uanset alderen på fyret. Nogle forbrugere tror, at blot fordi man har investeret i et nyt fyr, så er det også lig med, at der ikke behøves nogen form vedligeholdelse.

Dette er skrøne, som er vigtig at komme til livs. Årsagen heraf skal findes ud fra, at dit gasfyr er i brug mange timer om året. Det kan derfor ikke undgås, at visse dele og komponenter bliver udsat for slitage. Disse kræver enten reparationer eller udskiftninger før fyret kan fungere optimalt igen.

Hvis ikke der bliver foretaget service, så risikere man samtidig, at man ikke opnår den samme optimering af driften, hvilket kan mærkes negativt på energi- eller varmeregningen. Ligeledes kan det medføre til store og dyre uforudsete reparationer. Vores pointe er altså, at der er penge at spare ved at have et velfungerende og veltrimmet gasfyr.

Kontakt din lokale energiekspert og sammen opretter vi en serviceaftale, som dækker netop dit individuelle behov. Du finder vores kontaktinformationer her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Skift og spar penge

Der kan være mange penge at spare ved omskiftning fra et oliefyr til naturgas. Selvfølgelig er der en række faktorer, som påvirker graden af besparelsen. Det afhænger blandt andet af husets størrelse, graden af isolering og antallet af familiemedlemmer i husstanden.

Dog skal du være opmærksom på lovændringerne pr. 1 januar 2013, hvor det nu er forbudt at installere både olie- og naturgasfyr i nye huse. Der findes dog en række undtagelser, hvor det er muligt at få en dispensation. Samtidig er det langt fra sikkert, at der overhovedet befinder sig en naturgasledning tæt på dig.

Hvis du måtte være i tvivl om ovenstående, så står Bedre Energi Næstved altid klar til besvarelse af dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer herunder.

Vi udfører naturgasanlæg her

Over hele Sjælland – herunder i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.