Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Få totalløsninger med Bedre Bad

Bedre Bad er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister indenfor badeværelser og bryggerser. Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af 57 forretninger, hvilket betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Vores fornemste opgave: opfylde dine ønsker

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Vi står for styringen

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Næstved sig af den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Kontakt Bedre Bad Næstved allerede i dag, og lad os være din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige totalløsninger. Uanset kompleksiteten og omfanget, så kommer du sikkert i mål med dit endelige resultat. Vi ved om nogen, at et renoverings- eller ombygningsprojekt kan være uoverskueligt for de fleste, derfor er totalløsningen en mulighed for dig. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Hvis dette har fanget din interesse, eller du blot måtte have en række spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Gennemført håndværk

Hos Bedre Bad Næstved arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og – løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Øget viden gennem netværk

Grundet vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, så er det samtidig vores indgangsbillet til hurtig og nem adgang til viden. Vi har et stærk netværk bestående af professionelle VVS-installatører, som er fordelt over hele Danmark. Vi er løbende opdateret med de nyeste trends, arbejdsteknikker og produkter, som findes i markedet. Dette sker gennem en sparring blandt vores erfarne og kompetente kollegaer. Det betyder samtidig, at vi altid kan tilbyde vores kunder de mest moderne og funktionelle løsninger rettet mod kundens individuelle behov.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.