Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Energioptimering – Bedre Energi

Nyt forbrugervenligt samarbejde i Næstved omkring energibesparelser

Det hele startede med at tre lokale virksomheder fra Næstved indgik et samarbejde, der ville sikre både private og virksomheder en enestående mulighed for energirigtige løsninger.
Det drejer sig om tømrerfirmaet Børge Jakobsen og Søn, VVS installatør ved Bedre Bad Næstved og el-installatør Hansen & Nielsen, som er en del af H&N Gruppen.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Tænk energirigtigt

“Energipriserne er steget voldsomt inden for de seneste år – olieprisen, og afgifterne stiger og det giver højere priser på elektricitet og opvarmning og påvirker samtidig prisen på naturgas og brænde til brændeovnen” siger Morten Brudlykke fra Børge Jakobsen & Søn. “Den eneste måde man kan bremse den udvikling på, er ved at tænke energirigtigt”, tilføjer Morten Brudlykke.
De tre virksomheder går nu målrettet efter at tilbyde en trestrenget løsning til de private, boligselskaber og virksomheder der har indset, at der er mange penge at spare, selvom det i første omgang, kræver en investering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Hvad opnår du med energirenovering?

Hvad betyder det for dit energiforbrug når du energirenoverer stort som småt.
F.eks. nye vinduer, nyt tag, isolering på loftet eller hulmur, energirigtig belysning, A-mærkede hårde hvidevarer, solceller til gratis strøm, skrotter et oliefyr, får et nyt kondenserende olie eller gaskedel, varmepumpe eller jordvarmeanlæg og meget andet.
Få svar på alle dine spørgsmål og vend dine planer med en lokal energi ekspert, siger vvs-installatør Michael Grebart.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Energiteam Danmark

Det er os der hjælper dig med at nedbringe energiforbruget i Danmark.
Har du brug for mere information så kontakt vvs-installatør Michael Grebart på tlf.
Vores tætte samarbejde har nu udviklet sig til: www.energiteamdanmark.dk

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Energiteam Danmark – Mission og vision

”Energiteam Danmark er en dedikeret gruppe fra Næstveds erhvervsliv, som tror på, at kvalitet og god rådgivning gør en forskel for en vellykket energirenovering.” Alle deltagere er uddannede og kvalificerede til at rådgive om energirenovering. Energiteamet kan tilbyde energiscreening af dit hus, samt en trindelt plan for renovering, hvor teamets håndværkere giver tilbud på de forskellige tiltag.

Uforpligtende tilbud

Tilbuddene er uforpligtende og kan benyttes samlet eller enkeltvis. Hvis du benytter energiteamets håndværkere, står vi for al projektstyring og koordinering mellem faggrupperne. Vores force er, at vi tager udgangspunkt i din situation og ser på huset og dine behov som en helhed. Vi har forstand på energirenovering, og vi sætter en ære i at service og udført arbejde er af højeste kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

 

Uddannet som energivejledere

Teamet startede som et samarbejde mellem tre lokale håndværkere, som alle var efteruddannede til energivejledere, og som kunne se et potentiale i at tilbyde kunderne en pakkeløsning. Med hjælp fra Energiklyngecenter Sjælland er projektidéen blevet udviklet, og gruppen er nu et bredt samarbejde mellem energirenoveringens aktører.

Energiklyngecenter Sjælland

”Centret er søsat med henblik på at skabe grønne løsninger på energiområdet, reducere udledningen af drivhusgasser og skabe grøn vækst i Region Sjælland.” Energiklyngecenter Sjælland tager initiativ til nye former for tværfagligt samarbejde. Målet er at skabe basis for nye forretningsmodeller for det lokale erhvervsliv og drive teknologisk og organisatorisk udvikling i en bæredygtig retning.
Denne energiklynge arbejder med at gøre det så nemt som muligt for den private boligejer at energirenovere sin bolig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.