Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Udskiftning af Varmeveksler

At investere i en ny varmeveksler kan virke som en stor beslutning, men det er en beslutning, der kan bringe betydelige fordele for dit hjem og din økonomi. Fra øget effektivitet til besparelser på energiregningen, er der mange grunde til at overveje denne opgradering. Overvej at tage et Energitjek for at få en bedre forståelse af dine muligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Der er flere fordele ved at udskifte din varmeveksler

Vælg en moderne varmeveksler og opnå mange fordele i din bolig.
Udskift din varmtvandsbeholder: det er en dyr varmekilde; mængden af vand er begrænset og så optager den en masse plads.

Hos Bedre Bad Næstved har vi mange års erfaring ed udskiftning og servicering af alle typer af varmevekslere. Vi kan derfor med garanti hjælpe dig med din løsning. Vores fagkyndige og kompetente medarbejdere sikrer dig en korrekt og effektiv installation af din nye varmeveksler. Med en korrekt monteret varmeveksler er du garanteret fordele i din bolig. Hvis du udskifter din varmtvansbeholder med en moderne varmeveksler kan du spare en del penge på din varmeregning. Derudover er en varmeveksler mindre pladskrævende.

Med en varmeveksler opnår du følgende fordele:

  • Du får en mere effektiv varmekilde og sparer dermed penge på varmeregningen hvert år.
  • Du får en større varmtvandsbeholdning.
  • Den effektive og moderne varmeveskler fylder mindre.
Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Hvordan fungerer en varmeveksler?

En varmeksler er en komponent, der overfører varme fra et medium til et andet. En varmeveklser fungerer derfor på samme måde som en varmepumpe. Her sætter man enten luft eller væske under tryk og trækker derved energi ud af luften/væsken. Herefter tilføres energien til enten luft eller vand. Ved brug af en varmeveksler, kan du spare mange penge på din varmeregning hvert år. Derudover er det en miljørigtig løsning, fordi den bruger energien rundt om dig, til at opvarme dit vand eller din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Bidrag til en Grønnere Fremtid med en Moderne Varmeveksler

I en tid, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed er i fokus, er det vigtigt at træffe valg, der ikke kun gavner os selv, men også vores planet. Ved at investere i en moderne varmeveksler tager du et skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid.

  • Reduceret CO2-udslip: Moderne varmevekslere er designet til at være mere energieffektive, hvilket betyder, at de producerer mindre CO2 sammenlignet med ældre modeller. Dette hjælper med at reducere dit carbon footprint.
  • Bæredygtig Energiudnyttelse: Varmevekslere udnytter den tilgængelige energi mere effektivt, hvilket mindsker spild og maksimerer udnyttelsen af naturlige ressourcer.
  • Mindre Affald: Med en længere levetid og færre behov for reparationer bidrager moderne varmevekslere til at reducere affaldet i form af udskiftede dele og gamle enheder.

Støtte til Grøn Innovation: Når du investerer i moderne teknologi, støtter du også virksomheder og innovationer, der arbejder hen imod en grønnere fremtid. Ved at vælge en moderne varmeveksler bidrager du ikke kun til at reducere din varmeregning, men også til at skabe en positiv indvirkning på miljøet. Det er en investering, der ikke kun gavner dit hjem og din økonomi, men også vores planet.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Forskellige typer varmevekslere

Der findes forskellige typer af varmevekslere og valget afhænger primært af din grunds størrelse og beliggenhed. Derudover har størrelsen på dit hus også noget af sige.

Her kan du se en liste over de forskellige typer af varmevekslere:

  • Luft til luft-varmeveksler
  • Luft til vand-varmeveksler
  • Jordvarme-veksler
  • Grundvandsvarmeveksler

Få mere plads og spar penge

Med en varmeveksler opnår du en langt højere effektivitet.
Samtidig kan du sige farvel til den, store klodsede varmtvandsbeholder, som fylder i dit bryggers.
Og så til det ekstra behagelige: du sparer penge på energiregningen, da veksleren ikke løbende anvender energi på at holde vandet varmt.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Kontakt os – Vi er her for dig

Hos Bedre Bad Næstved er vi dedikerede til at levere de bedste varme- og energiløsninger tilpasset dine behov. Uanset om du bor i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby eller Amager, har vi den ekspertise og dækning, der sikrer, at dit projekt bliver en succes.

Hvis du overvejer at opgradere dit varmesystem, har spørgsmål om de nyeste teknologier, eller bare ønsker rådgivning fra branchens bedste, er vi her for at hjælpe. Du er altid velkommen til at besøge os på Skallegårdsvej 6B, 4700 Næstved for en personlig samtale. Alternativt kan du ringe til os på tlf. for direkte assistance. Har du mere tekniske eller detaljerede spørgsmål? Send os en e-mail, og vi vil sørge for at give dig de mest præcise og opdaterede oplysninger.

Andre energiløsninger:

Udover de forskellige typer af varmeveklsere tilbyder vi også installation og servicering af bl.a. følgende varmesystemer:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.