Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Stor viden om alle former for el-vandvarmere

Hos Bedre Bad – Emil Hansen & Søn A/S i Næstved stiller vi altid vores viden og kompetencer til rådighed, hvis din el-vandvarmer og tilbehør skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes.

Her på siden har du mulighed for at få inspiration omkring vores el vandvarmere. Du kan ligeledes se hvilke løsninger, som vi mener er de bedste på markedet med tilhørende fordele. Vores høje krav til kvaliteten af vores arbejde stemmer overens med kvaliteten af de installationer og anlæg, som vi anbefaler. Hvis du mangler viden eller inspiration her på siden, så er du altid velkommen til at kontakte os. Bedre Bad Næstved er altid imødekommende, og klar til at besvare dine spørgsmål omkring el vandvarmere. Du kan finde vores kontaktinformationer herunder.

Du kan her på siden læse om vores smarte Metro Therm vandvarmer. Den anbefaler vi grundet de mange fordele. Selvfølgelig hænger pris og kvalitet sammen, men med en Metro Therm vandvarmer får du mest for pengene sammenlignet med andre installationer og anlæg.

Køkken med Grundfos pumpe - skala2

Metro Therm El-vandvarmer

Hos Bedre Bad Næstved anbefaler vi el-vandvarmeren fra Metro Therm, da den byder på de største fordele for brugeren.

Vi kan med fordel her nævne:

  • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
  • Vælg mellem forskellige størrelser – vælg den, som passer til det individuelle behov
  • Beholderne er indvendigt behandlet med en enestående emalje, som forhindrer at den ruster; for øget hygiejne og for minimering af risikoen for legionella
  • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og den er uafhængig af andre varmekilder

Står du oftest i den situation, at der ikke er mere varmt vand i din bolig efter blot nummer to familiemedlem har været i bad, så er Metro Therm el-vandvarmeren din løsning på problemet. Med denne moderne og funktionelle løsning kan vi tilpasse anlægget efter netop dit individuelle behov og vandforbrug. Hvis du kombinerer dette med de andre fordele, så undgår du den uheldige situation uden varmt vand i din bolig.

hansgrohe-Talis-M54

Dansk produceret

Metro Therm el-vandvarmeren er dansk produceret. Alle de høje danske krav til produktion, miljø og kvalitet er derfor opfyldt.
Sikkerhed for varmt vand i hverdagen? Så vælg en Metro Therm El-vandvarmer, der er blevet udviklet og videreudviklet gennem mere end 60 i Danmark.

Her installerer vi el-vandvarmere

Vi installerer el-vandvarmere over hele Sjælland – herunder i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.