Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Vi tilbyder alle former for VVS-arbejde

Har du et problem, har vi altid løsningen. Om du skal have lavet service eller total renoveret dit badeværelse. Vi har gennem alle vores år som professionel vvs-installatør, opnået stor erfaring med alle facetter af VVS-faget, og vi kan derfor tilbyde dig stortset alt, som har noget med VVS at gøre. Samtidig har vi en dygtig medarbejderstab som sikrer dig, at vi løser dine opgaver hurtigt, effektivt, og professionelt. Vores medarbejdere er alle faguddannede med mange års erfaring indenfor deres fag. Vi har inkorporeret i vores DNA, at kvalitet i vores håndværk er topprioritet. Det betyder også at vi altid tilbyder topmoderne håndværkere, som kan det nyeste indenfor deres område. Vi videreuddanner nemlig vores medarbejder, så vi altid er sikker på at kan de nyeste metoder og trends. I samme vending kan vi nævne, at vi både er certificerede energivejledere og vådrums installatører. Begge er ekstra certificering ovenpå normal uddannelse. Emil Hansen & Søn VVS kan nemlig lave alt, med dit badeværelse, køkken eller bryggers til UG. Vi har uddannelsen, erfaringen og medarbejderne til det.

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Vores fagområder:

Vi løser rigtig mange forskellige opgaver, om det enten er VVS eller de nyeste energiløsninger, så er du det helt rigtige sted.

Dette er dog kun i store træk, hvad vi tilbyder. Står det du lige præcist mangler, at få lavet ikke på listen, så skal du dog bare kontakte os. Vi har helt sikkert en løsning som passer til dig lige hvad.

Vi tilbyder altid totalløsninger til vores kunder. En totalløsning fra Emil Hansen & Søn VVS omhandler. at vi tager fuld kontrol over dit projekt. Hvis du skal have totalrenoveret dit badeværelse, vil hele processen foregå igennem os. Det betyder, at du altid kun har 1 kontaktperson, og ikke 1 fra hvert håndværkerfag. Hele kommunikationen vil gå gennem os, og vi har derfor god hånd omkring det hele. Samtidig kan vi få en bedre dialog, så vi altid ved hvad vores kunde forventer af os, og det nye badeværelse. Ved en totalløsning står vi for hele koordineringen – lige fra udformning af design og valg af materiale sammen med jer. Derudover står vi også for levering og installation, samt vi medtager alle demonteret ting. Det betyder, at når du bestiller en totalløsning hos Emil Hansen & Søn VVS, så skal du bare læne dig tilbage,og glæde dig til at dit projekt er færdigt. Dit projekt bliver løst af en masse gode faguddannede håndværkere, der sikrer dig kvalitetshåndværk og kvalitets produkter således, at din løsning holder i mange år fremover.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Blikkenslagerarbejde

Emil Hansen & Søn VVS startede som en blikkenslager virksomhed tilbage i tiden. Selvom vi har udvidet meget siden da, så er vi stadig dit lokale valg i Næstved, når du skal have lavet et stykke solidt blikkenslagerarbejde. Vi arbejder med mange forskellige materialer, og laver både tag samt facader. Så står du med en forespørgsel og en helt speciel opgave, så kan vi sagtens klare den for dig. Vi har et topmoderne værksted med alle de rigtige værktøjer. Alt dette gælder både privat og erhverv, og det vigtigste er, at vi kun laver blikkenslagerarbejde af materiale i den højeste kvalitet. Du får altid et godt stykke håndværk, så din butiksfacade holder i mange år fremover med minimal vedligeholdelse.

I kan læse mere omkring vores forskellige opgaveløsninger oppe i menu feltet. I vil kunne finde meget mere information derunder. Derudover er i meget velkommen til at kontakte os. I kan finde alt vores kontaktinformation herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.