Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Din lokale blikkenslager i Næstved

Hos Emil Hansen & Søn A/S har vi stolte traditioner med det gamle blikkenslager håndværk. Kontakt os allerede i dag, så du kan opleve det flotte finish og æstetik, som arbejde med blik kan give din bolig.

Vi udfører mange opgaver inden for traditionelt blikkenslagerarbejde. Vores blikarbejde er selvfølgelig i en høj kvalitet, og sammen med kunden snakkker vi omkring den mest optimale løsning på blikarbejdet. Vores blikarbejde udføres af professionelle blikkenslagere og vi løser altid opgaven til punkt og prikke.

Få del i de mange fordele ved blik. Først og fremmest giver det et flot finish til et hvert hus, og bidrager til den samlede æstetik. Samtidig er blik mere eller mindre vedligeholdelsesfrit, så du kan fokuserer på de ting i hverdagen, som du synes godt om.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Alt er inkluderet

Hos Bedre Bad Næstved får du alt med i prisen, når du er kunde ved os. Vi kommer ud, og ser på blikkenslageropgavens, hvor vi tager en snak om pris, arbejdstid og materialer. Det bliver altid aftalt med kunden, og derefter kan blikarbejdet påbegyndes. Det er vigtigt at påpege at ved Bedre Bad Næstved er alt med i prisen, og derfor rydder vi for eksempel også op efter os selv ved besøg hos kunder. Det vil med andre ord sige, at både installationerne, og oprydningen er med i prisen, når du handler produkter hos Bedre Bad Næstved.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Hvilke blikopgaver kan vi tilbyde dig?

Den typiske blikkenslageropgave vi får ind, kan variere meget, men som oftest er det en af nedenstående blikkenslageropgaver.

  • Tagrender og nedløb i zink eller kobber
  • Skotrender i zink
  • Etablering af kviste i zink eller kobber
  • Inddækning af skorsten og facade
  • Murkroner i zink eller kobber
  • Taghætter i zink
  • Falset tagdækning i zink eller kobber
  • Store og små blikopgaver i Næstved

Hvis din opgave mod forventning ikke skulle være listet ovenstående, så er der dog stadig stor sandsynlighed for, at vi kan hjælpe dig alligevel. Vi ser frem til at høre fra dig, og står klar med besvarelse af dine eventuelle spørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi tilbyder også renovering af tag og facader

Udover vores store erfaring med blikkenslager-faget, så tilbyder vi desuden renoveringsopgaver. Her kan nævnes tag- og facaderenovering. Grundet vores høje kvalitets- og forventningskrav til os selv, så sikrer vi, at din bolig kan holde vand og fugt ude gennem en korrekt og professionel renovering. Det sker gennem et rigtigt valg af materialer, og ikke mindst fokus på udførelsen af arbejdet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Valg af det rigtige materialer

Selvfølgelig findes der forskellige fordele og ulemper, som hører til både zink og kobber, ligesom prisniveauet også er forskellig. Dog skal man i høj grad tage husets øvrige materialer, design og æstetik med i sine overvejelser. Det er nemlig ekstremt vigtigt, at der skabes kongruens mellem valget af materialer samt husets samlede udtryk og finish.

Hvis dette på nuværende tidspunkt virker uoverskueligt, så tager Bedre Bad Næstved gerne en snak om dette til at starte med. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved din næste opgave – og få en løsning, der er vedligeholdelsesfri, langtidsholdbar og med en fremtoning, der passer godt ind i arkitekturen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.