Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Løsninger til tagarbejde og facadebeklædning

Vi udfører også en række opgaver inden for tagarbejde. Vi opsætter og vedligeholder bl.a. tagrender, nedløbsrør, tagbrønde og taginddækninger. Udover tagløsninger kan vi også hjælpe med en opfriskning af facaden. Vi udfører tradionelt blikkenslager arbejde, og sætte en ære i at udføre et flot stykke arbejde.

Det gamle blikkenslagerhåndværk har lange stolte traditioner hos Bedre Bad Næstved.
Vi har nogle af de dygtigste blikkenslagere som kan deres håndværk, og altid levere et godt og professionelt stykke arbejde. Vi kan tilbyde ALT inden for tag og facade entrepriser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tagarbejde

Et tag får en masse tæsk året rundt med de vejrforhold vi har i Danmark. Det er derfor vigtigt at ens tag er ordentligt tæt og uden for meget slid. Tagisoleringen er også vigtigt at tænke over, for der er kommet skærpede krav for isoleringen af ens tag, som man ved udskiftning af tag skal leve op til. Uanset hvilket type tag du har, kan vi finde en løsning til dig.

Facadebeklædning

Trænger din facade til en opgradering, set i forhold til udseende men også for at få muren bedre isoleret. Vi kan lave facadebeklædning i træ, kobber, stål, aluminium mm., alt hvad du ønsker, kan vi imødekomme. Vi kan facadebeklæde nye som gamle huse, garager, skure og hvad der ellers har ydervægge, med plads til at opsætte en facadebeklædning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tagrenderensning og tagrende reparation

Emil Hansen & Søn A/S løser mange opgaver inden for tagarbejde. Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes. Det er en skam – for begge dele er afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk. Husk også at få foretaget et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før de udvikler sig til store og dyre skader.

Hos Emil Hansen & Søn A/S klarer vi både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør.

Hvorfor skal ens boligfacade vedligeholdes?

En boligs facade er en stor del af det førstehåndsindtryk man får, men det har også andre fordele. En god facade holder bedre på varmen og giver et bedre indeklima, samtidig med at det holder kulde og fugt udenfor. Afhængig af hvilket materiale ens facade er lavet i, stilles der forskellige krav til vedligeholdelse og renovation. Af facadetyper er de mest kendte murstensfacaden, træfacaden, fibercementfacaden og gasbetonfacaden.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Hvordan man vedligeholder en murstensfacade

Murstensfacaden har langt de fleste og som du nok ved, kan en murstensfacade holde sig i meget lang tid. Se bare på alle de gamle huse og slotte vi har i Danmark. Holdbarheden for mursten er nemlig ekstrem god og kræver ikke meget vedligeholdelse. Men det hårde danske vejr, gør alligevel at der skal ofres lidt penge på vedligeholdelse i ny og næ.

Er mørtlen mellem dine mursten slidt, bør du ingen alt for længe skifte det ud. Fra ydersiden af dit hus fjernes mørtlen og du putter nyt mørtel ind i sprækkerne. Nye fuger holder bedre fugten ude, men giver også din bolig et flottere udtryk, da det hele pludseligt vil se nyt ud. Er din facade efterhånden ret beskidt, vil sandblæsning være en god løsning, hvor man renser facaden for snavs, puds og alger ved at sprøjte fint sand direkte på det. Efter sandblæsning eller udskiftning af mørtlen, kan man pudse sin facade op med vandskuring eller filtsning, så den bliver pænere at se på. Eller hvis din bolig uden at gøre disse 2 ting, allerede fremstår ren og ikke behøver sandblæsning og mørtling, kan du nøjes med at pudse din facade op og gøre den flottere at se på.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Kontakt os for Tag & Facade løsninger

Trænger dit hus til et ansigtsløft – eller facelift som det også kaldes? Så tag en snak med os. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har ”hærget” dit hus. Lad os klare opgaven og få et tag/en facade, der fremstår både smuk og holdbar.

Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille.

Ring til os og få et godt tilbud på din opgave på tlf.

Vi løser bl.a. følgende opgaver:

  • Tagrender
  • Kvist-inddækning
  • Skorstensinddækning
  • Falset tagdækning
  • Taghætter
  • Skotrender i zink
  • Facade beklædning
  • Tagdækning med naturskifer
  • Tagdækning med eternitskifer

Ved flere af opgaverne kan kunden vælge mellem zink eller kobber.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.