Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Vi tilbyder diamantboring i Næstved og omegn

Har du brug for hjælp til diamantboring, så er vi hos Bedre Bad Næstved behjælpelige til opgaven. Vi rykker ud fra Næstved og hjælper private og erhvervskunder med diamantboring over hele Sjælland – herunder også Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

Læs mere om hvilke typer af diamantboring vi udfører nedenfor.

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Vi udfører professionel diamantboring i:

  • Vægge eller gulve af beton
  • Mursten
  • Fliser
  • Terrazzo
  • Mm. i alle tykkelser.

Vi borer i disse materialer ved hjælp af diamantbestykkede kernebor. Vi kan tilbyde boring af huller fra 20 mm op til 340 mm både vandret og lodret.

Tit og ofte kan det være en smule problematisk – både fordi man mangler det rigtige værktøj, men også fordi det kan virke uoverskueligt, at skulle i gang med at brække et gulv op eller lægge en væg af mursten ned, som er muret så godt op, at den bare ikke vil ned. Her kommer et diamantbor kunden til gode, og det kan helt sikkert klare opgaven og boringen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Lær om processen

Diamantboringen foregår med et diamantbestykket kernebor, og vi kan bore i vægge eller gulve af beton, mursten, fliser og terrazzo. Så hvis du lige pludselig står foran en lidt større opgave, og det almindelige bor ikke rækker så kontakt din lokale Bedre Bad Næstved, og lad os løse opgaven for dig. Vi kommer med det helt store diamantbor, og vi går først fra opgaven, når den er løst.

Ingen opgave er for lille

Hos Bedre Bad Næstved er ingen opgave hverken for lille eller for stor. Uanset kompleksiteten eller omfanget af opgaven, så kan du forvente den samme engagement og kvalitet i arbejdsudførelse.

Vi tilbyder løsning af diamantboringsopgaver til både privat og erhverv. Vi konkurrerer gerne på prisen, da vi har konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Sikring af et præcist hul

Fælles for alle størrelser af bor er, at vi udelukkende efterlader et klart og præcist hul, som du kan arbejde videre med efterfølgende. Hos Bedre Bad Næstved investerer vi altid i det nyeste udstyr, som sikrer det bedste resultat for os og for vores kunder. Det stemmer nemlig overens med vores egne høje kvalitets- og forventningskrav til os selv.

Hvilke opgaver løser vi?

Diamantboring er relevant til præcisionsboring, og kan bruges til mange forskellige typer af opgaver. Herunder kan vi med fordel nævne etablering af nye, rør, kabler eller ledninger. Ligeledes er vi også behjælpelige, hvis du overvejer etablering af ventilationsanlæg eller trappeskakter.

Vores pointe er, at med vores mange års erfaring med diamantboring og præcisionsboring kan vi tilbyde løsning af en bred vifte af forskellige opgaver. Så hvis din opgave ikke skulle være nævnt her, så kan vi med garanti hjælpe dig alligevel.

Du bestiller os til din næste boringsopgave gennem kontaktsiden herunder. Vi ser frem til at høre fra dig, og glæder os til at hjælpe dig i mål med din opgave eller projekt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.