Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Renovering af badeværelser i Næstved

Få et nyt badeværelse genem totalløsning

Søger du sparing omkring ombygning eller renovering af badeværelset, så kontakt Bedre Bad Næstved. Vi tilbyder rådgivning og vejledning til den indledende fase af badeværelsesprojektet, men står også klar med inspiration og værktøjerne til at tegne og designe dit nye badeværelse. Sidst men ikke mindst, så kan vi selvfølgelig også varetage den praktiske del af badeværelsesrenoveringen – vi har et formelt partner- og leverandørnetværk, der både indebærer de største brands inden for badeværelsesmøbler. Ydermere indgår lokale og dygtige håndværkere også i partnernetværket, som er med til at sikre kvalitet i hele badeværelsesløsningen.

Vi er Bedre Bad installatør – og det sikrer dig en række fordele. Bedre Bad er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for badeværelser og bryggerser. Kæden har eksisteret i mere end 20 år og består af 57 forretninger, hvilket betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Så skal du have nyt badeværelse i Nordsjælland eller generelt på hele Sjælland, så kontakt Bedre Bad Næstved på tlf. allerede i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Dine badeværelses ønsker i fokus

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning, bad og bryggers.

Vi koordinerer og styrer alle håndværkere

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Førende leverandører – de bedste mærker

Hos Bedre Bad arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Kontakt os og øg komforten i dit badeværelse

Vi er af den samme opfattelse ligesom mange andre. Hos Bedre Bad Næstved mener vi også, at et badeværelse er det rum i boligen, som bidrager mest til boligens samlede komfort. Med et smart og moderne badeværelse med lækre funktioner kan du øge den samlede komfort i boligen markant. Vi er din lokale badekspert, og hjælper dig gerne i mål med dine næste badeværelsesdrømme.

Med vores mange års erfaring og fokus på kundens individuelle behov har vi mulighed for at opstille og præsentere en række relevante badeværelsesløsninger, som netop er skræddersyet til hver enkelt kundes behov og præferencer. Kontakt os allerede i dag, og sammen kan vi skabe dit næste drømmebadeværelse.

Få mere inspiration omkring badeværelser

Du har på vores hovedsite mulighed for at finde mere inspiration omkring badeværelsesmøbler, klinker, blandingsbatterier, vask, brusekabine, håndklædetørrer, toiletter og meget mere. Du finder vej til vores hovedsite med bad herunder.

Hvis du mangler overblik over mulige badeværelsesløsninger, som passer til netop din bolig og behov. Så kan du med fordel gøre brug af vores gratis og uforpligtende badtjek. Her får du besøg af vores kyndige badekspert, som står klar med råd og vejledning. Her vil vi gennemgå dit badeværelse, hvor vi til sidst opstiller en række relevante muligheder, som er rettet mod dine behov. Du finder mere information om det gratis badtjek herunder.

Her skaber vi funktionelle og smukke badeværelser

Over hele Sjælland – herunder i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

Læs mere om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.