Bedre Bad - Bedre Energi - vask af hænder

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Få et kalkfrit badeværelse med BWT-anlæg

En kalkfri bolig er et sundt hjem

Med et blødgøringsanlæg for BWT kan du sige farvel til kalk i hjørner og kroge. Et blødgøringsanlæg som eksempelvis BWT AQA fjerner effektivt kalken fra vandet, så du slipper for kalkaflejringer på fliser og sanitet. Du vil ikke længere opleve grimme kalkaflejringer i toilettet samt kalkaflejringer på boligens armaturer og brusehoveder. Endvidere kan du spare penge på skyllemiddel til vaskemaskinen, da vand uden kalk sørger for at holde tøjet blødt.

Udover den dejlige fornemmelse af blødt vand, vil du med et vandbehandlingsanlæg også bruge mindre sæbe, mindre salt i opvaskemaskinen og ingen tilkalkning af varmelegemer og vvs-installationer, som betyder længere levetid på boligens vandforbrugende hvidevarer. Med andre ord, kan du med fordel investere i et anlæg til kalkfrit vand og herved spare penge og energi på rengøring og dyre rengøringsmidler.

Installation af blødgøringsanlæg i Næstved og omegn

Kunne du tænke dig silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse, så bestil dit BWT AQA Blødgøringsanlæg hos Bedre Bad Næstved. Vi har det som en Bedre Bad løsning, som betyder at prisen er alt inklusiv – det vil sige fri levering og montering uden merpris for arbejdsløn og moms.

Det eneste du skal gøre for få dit BWT blødgøringsanlæg i din bolig er at kontakte os på tlf.

Kom godt i gang med BWT blødgøringsanlæg – få det leveret og monteret af din professionelle fagmand i Næstved!

Bedre Bad - Bedre Energi - Rent drikkevand

Godkendt til drikkevand siden 2016

Blødgøringsanlæg med DVGW certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) har siden 2016 været godkendt til drikkevand i Danmark. BWT er anvendt industrielt i mere end 50 år, så invester i din bolig og dit velvære, bestil BWT blødgøringsanlæg NU og mærk den store kalkfrie forskel!

Best Water Technology er Bedre Bads partner inden for blødgøringsanlæg, hvor produkterne BWT AQA Basic og BWT AQA Life opnår kalkfrit og blødt vand til dig og dit badeværelse.

Vi er din professionelle VVS-installatør, og kan sikre dig de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det sikrer, at du kommer til at nyde de mange fordele ved fjernelsen af kalket i dit vand. Vil du høre mere – kontakt os på tlf.

Få del af de mange fordele ved kalkfri vand allerede i dag. Du kan kontakte os på ovenstående tlf. nummer eller kontakte os herunder. Vi er altid imødekommende, og klar til at svare på spørgsmål, hvordan du slipper for kalk.

hansgrohe-Talis-M54

Få et uforpligtende tilbud på BWT AQA BASIC eller AQA LIFE

Bestil BWT AQA BASIC eller AQA LIFE hos din lokale vvs’er i næstved og få produktet inklusiv levering, montering og installation.

Tilkøb eventuelt BWT TRYGHED abonnement med fri service eller BWT TRYGHED PLUS aftale med fri service inklusiv alle reservedele. Vi hjælper dig med at komme godt i gang med kalkrie vand oplevelser.

Produktdetaljer om BWT AQA Basic / Life blødgøringsanlæg:

BWT AQA Basic / Life er et kompakt blødgøringsanlæg, der fjerner hårdheden i vandet via ionbyttemasse samt effektivt beskytter mod kalkaflejringer – NYHED 2016 nu også godkendt til kold drikkevand i Danmark

Anlægget påfyldes med salt for automatisk at regenerere. Hér kan man med fordel anvende de hygiejniske BWT Sanitabs (8 kg) saltpoletter for at desinficerer anlægget.

BWT Sanitabs (8 kg) saltpoletter kan du også købe hos os.

Quooker Fusion Round

Brugervenlig styring:

Anlægget har en meget brugervenlig styring, hvor man indstiller hårdhed på råvandet og ønsket tidspunkt for regeneration.

Bypass-funktion:

Med indbygget blandings- & bypass ventil, kan kan man nemt regulere vandets hårdhed alt efter dit og boligens behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Fordele ved BWT AQA Basis og BWT AQA Life

Der er mange fordele ved BWT AQA produkterne. De fås i smarte, kompakte designs og giver dig dejlig blødt og kalkfrit vand til hele boligen. Herved ungår du kalkaflejringer på alle elektriske produkter i hjemmet. Du slipper for at rengøre kaffemaskinen, opvaskemaskinen og indersiden af toilettet mv for kalkpletter. Samtidigt forøger du også maskinernes levetid, da kalkfrit vand skåner maskinen for unødvendigt pres. Du vil yderligere opnå en markant mindre el-regnet, da vvs-produkter, maskiner og apparater håndterer kalkfrit vand langt bedre.

BWT AQA produkterne er fuldautomatiske og nemme at betjene, og du kan hurtigt få installeret et anlæg i din bolig vi sørger for at dit blødgøringsanlæg leveres præmonteret og fabriksindstillet – og at standardtilslutning, hårdhedsanalysesættet og monteringssæt er inkluderet. Med et blødgøringsanlæg installeret i boligen, skåner du både natur og miljø, da brugen af sæbe og rengøringsmidler drastisk nedsættes. Men blødgøringsanlægget er også fordelagtigt for dig. Du vil opnå en mærkbar fløjlsagtig hud og glansfuldt hår efter et bad.

Vigtig information (fra efteråret 2016): BWT Danmark AQA Basic & Life blødgøringanlæg kan anvendes på både varmt & koldt drikkevand.

Køb BWT blødgøringsanlæg AQA Life eller AQA Basic til privatbolig. Effektiv vandbehandling anlæg, der fjerner kalken i varmt og koldt drikkevand. Bedre Bad Næstved tilbyder helt kalkfrit badeværelse – ring på tlf. for godt BWT tilbud, prisliste, service eller vejledning.

Alternative løsninger til fjernelse af kalk

Hos Emil Hansen & Søn, dit lokal Bedre Bad – Bedre Energi firma, kan du også købe andre løsninger fra BWT. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger, som effektivt fjerner kalken fra dit vand. Læs mere om de alternative løsningerne nedenfor.

BWT filter vandkande 2,7 ltr. med magnesium

Et eksempel på skabelsen af kalkfrit vand er BWT filter. Køb BWT filter vandkande 2,7 ltr. med tilsat magnesium vand filter. BWT filteret kan bestilles ved kontakt på tlf. Kontakt os også gerne, hvis du blot vil høre mere om dine muligheder!

Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Her udfører vi blødgøringsanlæg installation

Bedre Bad Næstved er din lokale BWT forhandler og installatør.

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os, og for del i de mange fordele ved kalkrit vand – her er prisen inkl. levering og montering. Vi dækker det meste af Sjælland og eksempelvis i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager – så brug din lokale VVS fagmand fra Bedre Bad i Næstved!

Har du spørgsmål til produkterne eller leveringstider, så vil vi gerne høre fra dig. Kontakt os på tlf.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.