Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Lad os være din energivejleder – Energirådgivning og energitjek

Lad os gennemgå din bolig sammen. Så kan vi give dig forslag til, hvor du kan spare på pengene og slå et slag for miljøet. Vores energirådgiver Michael Grebart er specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Et energitjek omfatter en vurdering af dit varmeanlæg

Det er oftest her, at den største mulighed for at spare på energien i din bolig findes. Med dette energitjek får du ren besked om hvordan og hvor meget, du har mulighed for at spare på varmebudgettet.

Bestil Energitjek

Bestil et Energitjek med et smil, ring til Emil, eller send en mail.

Energitjek: Få screenet din bolig og se om du kan tjene penge på energiforbedringer. Du kan læse mere om vores energitjek ved at klikke herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Vi skaber overblikket

Det kan være ekstremt svært at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger, som netop findes på markedet i dag. Hos Bedre Energi Næstved er vi din professionelle samarbejdspartner, og står klar med kyndig ekspert rådgivning. Vi tager dig i hånden fra den første til sidste fase i projektet.

Et netværk af viden

Energimarkedet er løbende i udvikling, hvilket hele tiden sætter nye krav til opdatering af viden. Dette sikrer Bedre Energi Næstved gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører og energieksperter. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden, hvilket sker gennem vidensdeling og sparring blandt vores kompetente og dygtige kollegaer. Det betyder samtidig, at vi altid kan tilbyde de mest moderne og energirigtige løsninger.

Climaveneta erhverv

Hør mere om vores certificering

Hos Bedre Energi Næstved er vi stolte af, at kunne kalde os for Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til energirådgivning. Vi har altså en dyb kendskab til samtlige relevante faktorer, som er relevante, at have med i sine overvejelser af ny opvarmningsform eller energianlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Beregn dit energimærke

Med vores smarte beregningsfunktion, så har du mulighed for at danne dig et overblik over energieffektiviteten af din bolig. Vi ved om nogen, hvad en god mærkning har af betydning for dig og et eventuelt fremtidig hussalg. Du finder energiberegneren herunder.

Kontakt os allerede i dag

Vi ser frem til at høre fra dig, og står altid klar til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Lad os sammen hjælpe dig i mål med energimærkning af dit hus. Vi kan samtidig hjælpe dig med energirådgivning af din næste opvarmningsform eller energiinstallation. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.