Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Kontakt Emil Hansen & Søn A/S

Skallegårdsvej 6B
4700 Næstved
Tlf.: 55 72 17 23
mhg@emil-hansen.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, lige meget hvad du skulle sidde inde med. Vi hjælper gerne både med råd og vejledning til dit næste projekt. Eller hvis du sidder med spørgsmål omkring noget du har set her på vores hjemmeside. Uanset hvad så, står vi altid klar om du ringer eller sender en e-mail. Dog vil vi foretrække, at du sender over mail, hvis du vil vide noget mere teknisk. Så har vi mulighed for at se det over i ro og mag. Det gør vi simpelthen fordi, vi ikke vil give forkert information ud. Det samme kan siges når du ringer over telefonen. Vi vil altid gøre det mest optimale vi kan for dig. Hvis vi ikke kan svare med det samme, så vil vi finde svaret for dig. Vi er trods alt, mennesker og man kan ikke huske alt. Men som professionelle håndværkere er vi stolte af vores kunnen, og derfor vil vi kun give korrekt information ud, når i kontakter os.

I har også mulighed for at kunne komme forbi vores værksted, og få en snak hvis dette foretrækkes. Der er som regel altid en på værkstedet. Det samme gør sig gældende, med vores medarbejdere. I skal endelig bare henvende jer, hvis i møder en og har nogle spørgsmål. De vil altid gøre deres bedste for at kunne besvare jeres spørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Åbningstider:

Mandag 07.00-15.15
Tirsdag 07.00-15.15
Onsdag 07.00-15.15
Torsdag 07.00-15.15
Fredag 07.00-13.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kontaktoplysninger

Hvis du indtaster dine informationer herunder, vil vi kontakte dig angående opgaven. Vi tager alle henvendelser 100% seriøst.

  Navn

  Email

  Telefon

   

  Besøg gerne vores andet website herunder.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.