Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Service på VVS, sanitet og blik

Hos Bedre Bad Næstved laver tilbyder vi stort set alle slags serviceopgaver, og vi kommer lige så tit, som du gerne vil have det. Vi laver service på stort set alt indenfor VVS, sanitet og blik. Det gælder hele paletten, om du kun vil have tjekket en enkelt løsning, eller have den store gennemgang af alle dine løsninger. Vi er dit lokale valg i Næstved, når du står med en serviceopgave. Vi har med vores 70 års eksistens opsamlet en masse erfaring, så vores kunder altid kan føle sig trygge ved vores arbejde. Vi leverer kun det allerbedste, og du vil altid få kvalitetsservice på dine løsninger.

Alle vores medarbejdere er faguddannede, så du får altid en medarbejder ud, som er uddannet indenfor det felt han skal hjælpe og rådgive dig med. Samtidig bliver alle vores medarbejder altid videreuddannet, så vores metoder og viden altid er opdateret med det nyeste indenfor branchen. Derfor, når du får udført en service af vores medarbejder, vil han altid gøre sit ypperste med sin viden og faglige kunnen, således at du får den optimale installation. Det kan være alt fra at sænke dit energiforbrug til mere akutte opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vores serviceafdeling er klar

Bedre Bad Næstved er klar til at hjælpe dig, med alle slags serviceopgaver. Vi har altid de mest almindelige materialer på lager til for eksempel fittings og rør. Så hvis du står med akutte serviceopgaver, er vi det sikre valg. Vi står nemlig klar til, at løse dine problemer hurtigt og effektivt. Vi klarer både de fleste akutte opgaver, men også alle de opgaver der bare irriterer dig i hverdagen. Hvis dit toilet løber, vandhanen drypper eller tagrenden ikke virker korrekt, så er det bare at kontakte os, og vi laver servicen for dig.

Vi udfører alle former for serviceopgaver og reparationsarbejde inden for:

  • Vand
  • Varme
  • Sanitet
  • Ventilation
  • Blik

Hvis dit problem ikke ligger herunder, er du stadig velkommen til at henvende dig til os. Vi har måske stadig løsningen for dig. Samtidig med at vi laver serviceopgaver, er vi også dit valg når du skal have repareret noget. Vores mest hyppigste opgaver herunder er f.eks. tag og tagrender, hvori der er opstået huller og. Her sørger en hurtig respons, at du undgår nogle større økonomisk problemer, da tag og tagrender ofte hænger sammen med vandskader, hvis disse ikke er blevet vedligeholdt.

Noget tag skal serviceres og tjekkes efter hvert år, for netop at undgå vandskader, og sørge for at vandet bliver ledt korrekt væk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Bedre Bad – dit sikre valg

Som medlem af den danske VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi, er vores viden altid opdateret. Vi har de mest effektive metoder og hurtigt adgang til nye teknologier. Med alt den ekstra ekspertviden vi får tilført kan vi sikre, at alle vores kunder får lavet kvalitets service og reparation. Alle vores kompetenceområder, bliver derved altid udfordret, og vores værktøjskasse blive udvidet, så i altid kan føle jer sikre på korrekt udført arbejde.

Udover vores ekspertviden og store erfaring, så forhandler Bedre Bad kun de ypperste kvalitetsprodukter. Det vil sige. at når vi reparerer et ødelagt materiale ved jer, bliver det erstattet af noget i mindst lige så god kvalitet eller bedre. Vi accepterer kun leverandører, som sælger det absolut bedste, da vores kvalitetssans ikke skal sænkes på noget område.

Kontakt os for hvilken som helst type serviceopgave indenfor VVS, sanitet eller blik på tlf.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.