Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Grebart
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Emil Hansen - Næstved Bedre Bad

Service og opsætning af ventilations- og klimaanlæg på Sjælland

Lad os give dig et godt tilbud på en energirigtig ventilationsløsning. Vi løser opgaver fra badeværelses ventilation og enfamiliehuse til skoler og erhverv.

Vil du sørge for et godt klima i hjemmet, så bør du kigge nærmere på, at få installeret ventilation og klimaanlæg. På denne måde sørger du for det bedste indeklima i boligen og din familie vil takke dig for den gode investering i deres helbred. Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi i Næstved for en aftale omkring et tjek af dit klima i hjemmet. Vi udfører også energitjek i hjemmet, så du kan komme ned i elregningen og samtidig have det bedste indeklima.

Med et klimaanlæg reguleres temperaturen og luften, så rummet altid er behageligt at opholde sig i. Er rummet koldt, sørger anlægget for varme, er det varmt, sørger anlægget for afkøling. Emil Hansen & Søn A/S leverer og monterer klimaanlæg. Vælger du et klimaanlæg til boligen, vil det fungere som en intelligent styringsenhed, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Vi fører alle de anerkendte kvalitetsprodukter fra:

  • Nilan
  • Lindab
  • Genvex
  • Vølund
  • Øland

Kontakt os og hør om dine muligheder for god ventilation og et godt indeklima! Ventilation og indeklima ligger højt på listen over de vigtigste ting i husstanden. Derfor er vi hos Bedre Bad – Bedre Energi i Næstved også meget opmærksom på bedre ventilation og indeklima for borgerne i Næstved.

Bedre Bad - Bedre Energi - Bedre indeklima med vores ventilationsløsninger

Hvad betyder et godt indeklima for dig?

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi leverer også til erhverv

Hos Bedre Bad Næstved leverer vi både klimaløsninger til privat og erhverv. Der er de senere år kommet langt mere fokus på medarbejdertrivsel og generelle arbejdsforhold. Her spiller indeklimaet en væsentlig rolle. Et sundt og godt indeklima er nødvendigt, hvis man ønsker, at sine ansatte skal præstere sit bedste. Hvis temperaturen eller fugtigheden er for høj, så nedsætter det arbejdsevnen og motivationen. I værste fald kan det medføre til sygemeldinger. Vores pointe er blot, at der er penge at spare ved at have et velfungerende indeklima. Det kommer både virksomheden og medarbejderne til gode i det lange løb.

Kontakt Bedre Bad Næstved allerede i dag. Lad os sammen sikrer et sundt og godt indeklima, som fremmer medarbejdertrivsel. Du finder vores kontaktinformationer her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.