VVS – vi løser både store og små opgaver

VVS-arbejde i høj kvalitet

Hos Bedre Bad Næstved – Emil Hasen & Søn A/S er vi din lokale vvs-installatør, der løser vvs-opgaver i hele Sjælland. Vi løser en lang række opgaver inden for vvs, sanitet og badeværelser – og disse opgaver løses for både private, erhverv- og industrivirksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi sikrer at dine vand-, varme- og elinstallationer er toptunet med fokus på nedbringelse af forbrugsomkostninger.

Vores VVS-arbejde strækker sig fra installation eller reparation af en enkeltvandhane, men vi kan også varetage en VVS-entreprise til store byggeprojekter. Vi plejer at sige, at der hverken er en opgave der er for stor og ingen opgave er for lille.

Hos Bedre Bad Næstved har vi strikse krav til arbejdets udførelse, som skal sikre at vi altid er tilfredse med det endelige resultat. Derudover er vi servicemindede og ønsker at give kunden den absolut bedste oplevelse når vi er sat på opgaven. Vores blanding af kvalitet i vores arbejde samt vores service-gen er med til at sikre holdbare løsninger og en gnidningsfri arbejdsproces.

Vi rykker også ud med kort varsel

Vores personale kører til dagligt rundt på hele Sjælland og vi kan ved kort varsel omstrukturere ruten, så vi hurtigt kan rykke ud og løse dit uventede og pludseligt opståede vvs-problem. Vi pendler dagligt mellem byerne Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

Vi løser en lang række vvs-opgaver

Vores brede pallette af vvs-opgaver gælder selvfølgelig alle de traditionelle vvs-opgaver, men vi kan samtidigt hjælpe dig med blikkenslagerarbejde (tage og facader), renovering af badeværelse, installation af blødgøringsanlæg og ikke mindst bygge et helt nyt badeværelse.

Vi løser ydermere en lang række opgaver inden for energi. Læs mere om energi-opgaverne vi løser her.

Professionelle serviceaftaler der tilpasses efter behov

Det er vigtigt at sørge for at dine installationer drifter optimalt. Hvis anlægget ikke er serviceret korrekt, så resulterer det i en installation som bruger flere ressourcer end nødvendigt for det samme stykke arbejde. Det er ganske enkelt en fuldstændigt unødvendig omkostning, som du altså kan spare ved at sikre dig jævnlige serviceeftersyn.

Hvis du er interesseret i at dine installationer i boligen fungerer ordentligt, så kan vi skræddersy en individuel serviceaftale, som er tilpasset din dagligdag og dine behov. Vi anbefaler et årligt serviceeftersyn, da vi på den måde kan sikre at installationerne fungerer som de skal, og tage eventuelle problemer i opløbet. Det vil potentielt spare dig for mange reparationsomkostninger i fremtiden, da slidte komponenter til tider kan gøre stor skade på resten af anlægget. Alternativt kan man som et absolut minimum nøjes med et eftersyn hvert andet år.

Kontakt os på tlf. 55 72 17 23 og lad os i fællesskab finde en løsning der passer til netop din situation.