KALKFRI vand og BADEVÆRELSE MED BWT BLØDGØRINGSANLÆG

Slikeblødt-vand-BWT blødgøringsanlæg

BWT Danmark nyhed 2016 – blødgøringsanlæg NU også godkendt til koldt drikkevand i privat boligen.

BWT er Bedre Bads partner inden for blødgøringsanlæg, hvor produkterne AQA Basic og AQA Life opnår silkeblødt og kalkfrit vand til dig og dit badeværelse. 

Blødgøringsanlægget med DVGW certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) er netop NU også godkendt til koldt drikkevand i Danmark. BWT er anvendt industrielt i mere end 50 år, så invester i din bolig og dit velvære, bestil BWT blødgøringsanlæg NU og mærk den store kalkfrie forskel!

Vi er din professionelle VVS-installatør, og kan sikre dig de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet. Det sikrer, at du kommer til at nyde de mange fordele ved fjernelsen af kalket i dit vand.

Vil du høre mere - kontakt os på Tlf. 55 72 17 23!

Få del af de mange fordele ved kalkfri vand allerede i dag. Du kan kontakte os på ovenstående tlf. nummer, eller vælge at kontakte os her. Vi er altid imødekommende, og klar til at svare på spørgsmål, hvordan du bedst fjerner kalken fra vandet.

Vi skaber kalkfrit vand til din bolig

Du kan slippe helt af med kalk og skabe blødt vand med et BWT AQA blødgøringsanlæg, det betyder at du slipper for klakaflejringer på dine fliser og sanitet. Vandhanen og brusehovedet vil aldrig mere kalke til og du slipper for de grimme kalkrander i toilettet. Drop skyllemiddel helt i vaskemaskinen - dit vasketøj vil forblive blødt.

Udover den dejlig fornemmelse af det bløde vand, vil du med vandbehandlingsanlægget også bruge mindre sæbe, mindre skyllemiddel, mindre salt i opvaskemaskinen og ingen tilkalkning af varmelegemer og vvs-installationer, som betyder længere levetid på dine installationer i huset, som er i kontakt med vand. Der er penge at spare ved investering i kalkfri vand. 

Kom nemt i gang

Kunne du tænke dig silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse, så bestil her dit BWT AQA Blødgøringsanlæg. Vi har det som en Bedre Bad løsning, som betyder at du med i prisen får: produktet, levering og montering inkl. arbejdsløn og moms. Det eneste du skal gøre for få dit BWT blødgøringsanlæg i din bolig er at kontakte os på tlf.: 55 72 17 23.

Kom godt i gang med BWT blødgøringsanlæg – leveret og monteret af din professionelle fagmand!

Andre løsninger som fjerner kalkfri vand

Hos Emil Hansen & Søn, dit lokal Bedre Bad – Bedre Energi firma, kan du også købe andre af BWTs løsninger. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger, som kan fjerne kalken fra dit vand. 

BWT filter vandkande 2,7 ltr. med magnesium

Et eksempel på skabelsen af kalkfrit vand er BWT filter. Køb BWT filter vandkande 2, 7 ltr. med tilsat magnesium vand filter. Køb BWT filter her: Kontakt 55 72 17 23 og hør mere om dine muligheder!

Køb BWT AQA BASIC / LIFE Tilbud

Bestil BWT AQA BASIC eller AQA LIFE  installation, produkt, leveret og monteret.

Opret evt. BWT TRYGHED abonnement "alm." med fri service eller BWT TRYGHED PLUS aftale med fri service inklusiv alle reservedele. Vi hjælper dig med at komme godt i gang med kalkrie vand oplevelser. 

Produktdetaljer om BWT AQA Basic / Life blødgøringsanlæg:

BWT AQA Basic / Life er et kompakt blødgøringsanlæg, der fjerner hårdheden i vandet via ionbyttemasse samt effektivt beskytter mod kalkaflejringer - NYHED 2016 nu også godkendt til kold drikkevand i Danmark

Anlægget påfyldes med salt for automatisk at regenerere.  Hér kan man med fordel anvende de hygiejniske BWT Sanitabs (8 kg) saltpoletter for at desinficerer anlægget.

BWT Sanitabs (8 kg) saltpoletter kan du også købe hos os. 

Brugervenlig styring:

Anlægget har en meget brugervenlig styring, hvor man indstiller hårdhed på råvandet og ønsket tidspunkt for regeneration.

Bypass-funktion:

Med indbygget blandings- & bypass ventil, kan kan man nemt regulere vandets hårdhed alt efter dit og boligens behov.

Find BWT AQA Basis / AQA Lifes fordele / egenskaber her:  

 • Kalkfrit vand i hele boligen i smart kompakt design
 • Ingen kalkaflejring på div. el produkter (el-kedel, varmeanlæg, kaffe- opvaske-, vaske maskine, indvendig toilet mv.), hvilken forøger deres levetid
 • Mærkbar mindre el-regning grundet et mindre el forbrug af VVS produkter, maskiner og apparater, der IKKE er tilkalket
 • Brugervenlig blødgøringsanlæg med nem betjening
 • Skåner natur og miljø ved mindre kemikalie-udledning af husstandens spildevand, i form af mindre sæbe og rengøringsmidler forbrug
 • Velvære i form af mærkbar fløjlsagtigt blød hud samt glansfuldt hår efter bad
 • Slip for rengøring af kalkpletter på fliser, kalk på armatur, kalk i toilet mv.
  • Effektiv kalkbeskyttelse af opvaske- og vaskemaskiner, varmeanlæg m.m.
  • Fuldautomatisk og brugervenlig
  • Kompakt design
  • Standardtilslutning og hårdhedsanalysesæt er inkluderet
  • Præmonteret og fabriksindstillet for nem installation og opstilling
  • Digitalt styresystem for maksimal funktion og effektivitet
  • Anlægget leveres med monteringssæt
  • Kan anvendes til påfyldning af varmeanlæg ved efterfølgende montage af AQA therm HRC

Vigtig information: NYHED efterår 2016 - BWT Danmark AQA Basic & Life blødgøringanlæg kan NU anvendes på både varmt & koldt drikkevand.

  Køb BWT blødgøringsanlæg AQA Life eller AQA Basic til privatbolig. Effektiv vandbehandling anlæg, der fjerner kalken i varmt -og koldt drikkevand. Bedre Bad Næstved tilbyder NU helt kalkfrit badeværelse - ring 55 72 17 23 for godt BWT tilbud, prisliste, service og vejledning.

Stor BWT forhandler nær dig....

Bedre Bad Næstved er din lokale BWT forhandler. Kontakt os på tlf. 55 72 17 23!

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os, og for del i de mange fordele ved kalkrit vand – her er prisen inkl. levering og montering. Vi dækker det meste af Sjælland og eksempelvis i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager – så brug din lokale VVS fagmand fra Bedre Bad i Næstved!

Læs mere om: