Kontakt Emil Hansen & Søn A/S

Skallegårdsvej 6B  
4700 Næstved  
Tlf.: 55 72 17 23
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er altid velkommen til at kontakte os, lige meget hvad du skulle sidde inde med. Vi hjælper gerne både med råd og vejledning til dit næste projekt. Eller hvis du sidder med spørgsmål omkring noget du har set her på vores hjemmeside. Uanset hvad så, står vi altid klar om du ringer eller sender en e-mail. Dog vil vi foretrække, at du sender over mail, hvis du vil vide noget mere teknisk. Så har vi mulighed for at se det over i ro og mag. Det gør vi simpelthen fordi, vi ikke vil give forkert information ud. Det samme kan siges når du ringer over telefonen. Vi vil altid gøre det mest optimale vi kan for dig. Hvis vi ikke kan svare med det samme, så vil vi finde svaret for dig. Vi er trods alt, mennesker og man kan ikke huske alt. Men som professionelle håndværkere er vi stolte af vores kunnen, og derfor vil vi kun give korrekt information ud, når i kontakter os.

I har også mulighed for at kunne komme forbi vores værksted, og få en snak hvis dette foretrækkes. Der er som regel altid en på værkstedet. Det samme gør sig gældende, med vores medarbejdere. I skal endelig bare henvende jer, hvis i møder en og har nogle spørgsmål. De vil altid gøre deres bedste for at kunne besvare jeres spørgsmål.

Åbningstider:

mandag07.00-15.15
tirsdag07.00-15.15
onsdag07.00-15.15
torsdag07.00-15.15
fredag07.00-13.00
lørdagLukket
søndagLukket

Kontaktoplysninger

Hvis du indtaster dine informationer herunder, vil vi kontakte dig angående den besked du har sendt os. Vi tager alle henvendelser 100% seriøst.

 

Besøg gerne vores andet website her www.emil-hansen.dk