Udskiftning af Varmeveksler

Der er flere fordele ved at udskifte din varmeveksler

Vælg en moderne varmeveksler og opnå mange fordele i din bolig.
Udskift din varmtvandsbeholder: det er en dyr varmekilde; mængden af vand er begrænset og så optager den en masse plads.

Hos Bedre Bad Næstved har vi mange års erfaring ed udskiftning og servicering af alle typer af varmevekslere. Vi kan derfor med garanti hjælpe dig med din løsning. Vores fagkyndige og kompetente medarbejdere sikrer dig en korrekt og effektiv installation af din nye varmeveksler. Med en korrekt monteret varmeveksler er du garanteret fordele i din bolig. Hvis du udskifter din varmtvansbeholder med en moderne varmeveksler kan du spare en del penge på din varmeregning. Derudover er en varmeveksler mindre pladskrævende.

Med en varmeveksler opnår du følgende fordele:

  • Du får en mere effektiv varmekilde og sparer dermed penge på varmeregningen hvert år.
  • Du får en større varmtvandsbeholdning.
  • Den effektive og moderne varmeveskler fylder mindre.

Hvordan fungerer en varmeveksler?

En varmeksler er en komponent, der overfører varme fra et medium til et andet. En varmeveklser fungerer derfor på samme måde som en varmepumpe. Her sætter man enten luft eller væske under tryk og trækker derved energi ud af luften/væsken. Herefter tilføres energien til enten luft eller vand. Ved brug af en varmeveksler, kan du spare mange penge på din varmeregning hvert år. Derudover er det en miljørigtig løsning, fordi den bruger energien rundt om dig, til at opvarme dit vand eller din bolig.

Forskellige typer varmevekslere

Der findes forskellige typer af varmevekslere og valget afhænger primært af din grunds størrelse og beliggenhed. Derudover har størrelsen på dit hus også noget af sige. 

Her kan du se en liste over de forskellige typer af varmevekslere:

  • Luft til luft-varmeveksler
  • Luft til vand-varmeveksler
  • Jordvarme-veksler
  • Grundvandsvarmeveksler

Få mere plads og spar penge

Med en varmeveksler opnår du en langt højere effektivitet.
Samtidig kan du sige farvel til den, store klodsede varmtvandsbeholder, som fylder i dit bryggers.
Og så til det ekstra behagelige: du sparer penge på energiregningen, da veksleren ikke løbende anvender energi på at holde vandet varmt.

Kontakt os – her kommer vi

Uanset hvilken varmeløsning, som du er interesseret i, kan du være sikker på at Bedre Bad Næstved har løsningen til dig. Vi er eksperter i levere kundetilpassede varme- og energiløsninger. Vi rådgiver om og installerer varmeløsninger over hele Sjælland – herunder i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

Andre energiløsninger:

Udover de forskellige typer af varmeveklsere tilbyder vi også installation og servicering af bl.a. følgende varmesystemer: