Fjernvarme - installation og service

Skal du have installeret, udskiftet eller repareret din fjernvarmeinstallation?

Lad os give dig et godt tilbud på udskiftning af din gamle installation. Der er penge at spare med en ny energirigtig fjernvarmeløsning. Korrekt fjernvarme kan være helt fantastisk, men hvis dit anlæg er gammelt, og ikke fungerer optimalt, så bør du få det udskiftet. Det kan din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør hjælpe dig med. Kontakt din Bedre Energi installatør i Næstved for at få tjekket op på dit gamle fjernvarme anlæg. Vi kommer ud, og ser på anlæget, og sammen med kunden finder vi en ny strategi for korrekt udskiftning af fjernvarmeanlæg. Vi sørger for alt det praktiske, og så installerer vi dit nye anlæg, så den dejlig lune fjernvarme kan løbe ind i husstanden og varme boligen op på en billigere bekostning. Kontakt Bedre Energi Næstved for råd og vejledning.

Vi fører alle de anerkendte kvalitetsprodukter fra bl.a.

  • Thermix,
  • Danfoss
  • Redan
  • Metro
  • Omy

Kontakt for rådgivning, service eller et godt tilbud!

Et fornuftigt spare tips

Dette spare tip er utrolig simpelt, og du sparer penge på din varmeregning. Desuden påvirker det også miljøet positivt. Vores generelle råd er, at du skruer langsomt op for dit fjernvarmeanlæg efter sommerferielukning. Ud fra vores beregninger er det muligt for en gennemsnitsfamilie, at spare mellem 800 til 1.200 kr., og som sagt spare du samtidig miljøet for en stor mængde CO2.

Det bemærkes samtidig, at du selvfølgelig kan bruge det samme råd, når du skruer ned for dit varmeanlæg igen.

Hvor stor er min varmeregning med fjernvarme?

En vigtig konklusion er, at fjernvarme er en langt billigere opvarmningsform af din bolig sammenlignet med gas, olie eller elvarme. Dog gælder det for fjernvarme, at det er svært at præcisere en helt nøjagtig pris. Årsagen heraf skal findes ud fra, at der er op til flere relevante faktorer, som alt andet end lige påvirker prisen. Først og fremmest har det enkelte fjernvarmeanlægs økonomi en væsentlig rolle. Dernæst har din husstands afstand til anlægget ligeledes en væsentlig betydning. Til sidst påvirkes prisen samtidig af den indkøbspris, som fjernvarmeanlægget giver for brændstoffet.

Vedligeholdelse og servicering af dit fjernvarmeanlæg

Vores generelle råd er, at dit anlæg bør efterses og serviceres en gang om året. Dette kan Bedre Energi Næstved være behjælpelige med. Grundet vores mange års erfaring sikrer vi en effektiv service uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi skræddersyer altid vores serviceaftaler efter kundernes individuelle behov.

Vi udfører fjernvarmeanlæg her

Vi løser opgaver med fjernvarme over hele Sjælland – herunder i Næstved, Præstø, Haslev, Køge, hele København, Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og Amager.

Bliv klogere på:

Læs mere om andre energiløsninger: