Lad os være din energivejleder

Energirådgivning og energitjek

Lad os gennemgå din bolig sammen. Så kan vi give dig forslag til, hvor du kan spare på pengene og slå et slag for miljøet. Vores energirådgiver Michael Grebart er specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig.

Et energitjek omfatter en vurdering af dit varmeanlæg

Det er oftest her, at den største mulighed for at spare på energien i din bolig findes. Med dette energitjek får du ren besked om hvordan og hvor meget, du har mulighed for at spare på varmebudgettet.

Bestil Energitjek

Bestil et Energitjek med et smil, ring til Emil: 55721723 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Energitjek: Få screenet din bolig og se om du kan tjene penge på energiforbedringer. Du kan læse mere om vores energitjek ved at klikke her

Vi skaber overblikket

Det kan være ekstremt svært at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger, som netop findes på markedet i dag. Hos Bedre Energi Næstved er vi din professionelle samarbejdspartner, og står klar med kyndig ekspert rådgivning. Vi tager dig i hånden fra den første til sidste fase i projektet.

Et netværk af viden

Energimarkedet er løbende i udvikling, hvilket hele tiden sætter nye krav til opdatering af viden. Dette sikrer Bedre Energi Næstved gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører og energieksperter. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden, hvilket sker gennem vidensdeling og sparring blandt vores kompetente og dygtige kollegaer. Det betyder samtidig, at vi altid kan tilbyde de mest moderne og energirigtige løsninger.

Hør mere om vores certificering

Hos Bedre Energi Næstved er vi stolte af, at kunne kalde os for Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til energirådgivning. Vi har altså en dyb kendskab til samtlige relevante faktorer, som er relevante, at have med i sine overvejelser af ny opvarmningsform eller energianlæg.

Beregn dit energimærke

Med vores smarte beregningsfunktion, så har du mulighed for at danne dig et overblik over energieffektiviteten af din bolig. Vi ved om nogen, hvad en god mærkning har af betydning for dig og et eventuelt fremtidig hussalg. Du finder energiberegneren her.

Kontakt os allerede i dag

Vi ser frem til at høre fra dig, og står altid klar til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Lad os sammen hjælpe dig i mål med energimærkning af dit hus. Vi kan samtidig hjælpe dig med energirådgivning af din næste opvarmningsform eller energiinstallation. Du finder vores kontaktinformationer her.

Bliv klogere på:

Læs mere om energiløsninger: